In afwachting van de Corona-pandemie, richtte Cendrawasih Commander Covid-19 Monitoring Post op in Papoea

In afwachting van de Corona-pandemie, richtte Cendrawasih Commander Covid-19 Monitoring Post op in Papoea

Pangdam XVII / Cenderawasih gaf zijn personeel, met name Kakesdam XVII / Cenderawasih, de opdracht om monitoring- en afhandelingsposten voor het nieuwe Corona-virus of Covid-19 op te richten. De post werd gevestigd in het Marthen Endey-ziekenhuis, Jayapura.

"Kodam XVII / Cenderawasih staat klaar om de provincie Papua te helpen bij het aanpakken van een wereldwijde pandemie. WIE heeft verklaard dat de wereldwijde pandemie een uitbraak is die zich over de hele wereld heeft verspreid", legt Karumkit TK II Marthen Endey-kolonel Ckm Budi S woensdag (3/18) uit in zijn schriftelijke verklaring. / 2020).

Hij benadrukte dat de post een van zijn pogingen was om te anticiperen op Covid-19 in Jayapura en Papua in het algemeen. Ook al hebben ze de patiënt niet behandeld, de posten worden nog steeds gewaarschuwd volgens de vastgestelde normen.

"Marthen Endey Kindergarten II Hospital heeft 30 bedden ter beschikking gesteld om te worden behandeld als een anticiperende maatregel bij een toename van het aantal Covid-19-patiënten. Voor de eerste hulp heeft een team ontvangen en zijn er isolatiekamers toegewezen voor met Covid-19 geïnfecteerde patiënten," legde Budi uit .

Hij hoopte dat TNI-soldaten en de hele Papoea-gemeenschap niet in paniek zouden raken of bang zouden zijn voor Covid-19. Hij vroeg alle partijen om een ​​schone en gedisciplineerde levensstijl aan te nemen, zoals gezond eten, voldoende rusten, regelmatig sporten, zodat ze een goed immuunsysteem hebben om de virusinfectie te voorkomen.

"Voor degenen met een hoog risico, ouder dan 50 jaar en met een voorgeschiedenis van diabetes, hypertensie en andere ziekten wordt verwacht dat ze zichzelf en hun familie regelmatig controleren. Als er onmiddellijk gezondheidsklachten naar het ziekenhuis komen voor verder onderzoek," concludeerde Budi.

Tidak ada komentar

Diberdayakan oleh Blogger.